Falunap és gulyásfőzés 2018


2018.7.15
guláš miskaA nyár alig kezdődött el, de már készülőben a gulyásfőző verseny 18. évfolyama. A rendezvény a falunapon belül zajlik 2018. szeptember 8-án. Jelentkezni a helyi hivatalban lehet augusztus 31-ig. Bár első helyen csak egy csapat végezhet, de mindenki élvezheti az egész napos programot és a kellemes hangulatot a Kis-Duna mellett. Részletek a csatolmányokban olvashatók.
fileMeghívó (406 KB) fileJelentkezés (27 KB)

Kerékpáron a gyerekekért 2018


2018.6.19.
Cyklopomoc starostkaA jótékonysági kerékpártúra 9. évfolyamához ért. A kerékpározók hozzánk is ellátogattak 2018. június 23-án. A résztvevők úgy segítenek a rákos betegségben szenvedő gyerekeken, hogy útjuk során adományokat gyűjtenek. Polgármesterünk szintén támogatta a csapatot, és megteheti ezt mindenki más is – információkat csatolva olvashatják.
fileKerékpáron a gyerekekért 2018 - plakát (668 KB)
fileEgyüttműködési felhívás (1 159 KB)

Mindennapi szemetünk


2018.6.19.
Éberhardon lassan érzékelhető a pozitív változás a tisztaság és környézetvédelem területén. Ebben nemcsak a község, de a polgárok is aktívan részt vesznek. A község létrehozta a hulladékgyűjtő udvart, amely sok településen még csak álom. A biológiailag lebomló hulladék gyűjtése is beindult, továbbá több helyen külön konténerek találhatók a szelektív gyűjtésre (üveg, olaj, fém, tetrapak). A lakosok is elvárják, hogy az utcák tiszták legyenek, felhívják a figyelmet az elgazosodott telkekre és az illegális szemétlerakatokra, amelyek néha a legújabb lakórészeken és a legforgalmasabb helyeken is előfordulnak. Milyen panaszok érkeznek? További információk

Gyermeknap a Tri vodynál


2018.5.28.
2018. június 2-án 10-17 óra között gyermeknap volt a Galéria Tri vodynál. A gyerekekre színes programok, foglalkozások vártak, megismerhették az Aquazorb, Bumperbal attrakciókat, fordított biciklivel és gólyalábakon is közlekedhettek, pónin lovagolhattak. A helyszínen a helyi tűzoltóink is ott voltak. Az egész nap folyamán élőzene szórakoztatta az érdeklődőket, délután 15-16 óra között pedig bemutatkozott a The EGZ Company Hip Hop együttes. Ezt a napot mindenki kiélvezhette.

Anyák napja tavaszi vásárral


Szombaton, 2018. május 12-én lesz az anyák napi ünnepség és egész napi tavaszi vásár a helyi sportpályánál. A műsorban fellépnek a helyi szlovák alapiskola, Margaréta néptáncegyüttes és a szenci zeneiskola diákjai. Minden kedves anyukának, nagymamának és a családoknak kellemes időtöltés lesz.
A nap folyamán a tavaszi vásáron helyi vállalkozók, szervezetek és ügyes kezű egyének kínálják majd a portékájukat. Mindenki találhat megfelelő ajándékot anyukájának, nagymamának. Miközben a frissítő is biztosítva van – akár ebédelni is lehet a helyszínen, mivel a vásár már délelőtt indul.
fileVásári meghívó (342 KB)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25


Kérdezzenek / Írjanak nekünk

Tisztelt polgárok, itt írják meg a polgármesterasszonynak és a képviselő-testületnek szánt véleményüket, észrevételeiket, javaslataikat és kérdéseiket. A kérdéseikre, felvetéseikre folyamatosan válaszolunk. Az érdekes és a nyilvánosság számára fontos témákat feltüntetjük a „Postaláda“ című rovatunkban.

Postaláda

bullet
készül...

Reklám

Itt lehet az Ön cége logója és reklámja is. Érdeklődés esetén írjon a email címre.